Tarieven werknemer

Betrouwbaar Arbeidsrecht Advies is gespecialiseerd in arbeidsrecht. De meeste tijd, voordat er een eventuele zaak zich zal voordoen, is er veel noodzakelijk werk te verrichten om duidelijkheid te krijgen wat de mogelijkheden en noodzakelijkheden zijn. Zoals hiervoor al is beschreven zal er in de meeste gevallen geen rechtszaak nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Hierdoor is het niet noodzakelijk om in deze “voorbereidingsfase” direct een advocaat in te huren, maar is een juridisch adviseur (welke dezelfde kennis heeft als een advocaat, maar geen titel als advocaat heeft) voldoende. Dit is voor u als werknemer een stuk voordeliger.

 

Uurtarief:

Als werknemer betaalt u bij ons een uurtarief van € 32,50 excl. btw.

Het eerste ½ uur is altijd gratis. Dit ½ uur wordt meestal gebruikt voor het vergaren van informatie en bespreking van het probleem of vraag. Mocht het probleem complexer zijn, zal er meestal eerst een offerte volgen met de geschatte kosten.

 

Fixed free:

Wij kunnen ook uw zaak behandelen middels de fixed free principe. U betaald dan een eenmalig bedrag welke is gebaseerd op de totale geraamde kosten van de behandeling.Vraag naar een vrijblijvende offerte met deze optie. Kiest u liever voor een no cure no pay optie, dit is ook een mogelijkheid. Voor het checken van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, een vaststellingsovereenkomst of een beëindigingsovereenkomst? Wij geven u direct een prijsindicatie.

 

Verzekering:

Wilt u voor een heel jaar verzekerd zijn van juridisch advies! U kunt dan kiezen voor een verzekering.

U betaald iedere maand een klein bedrag, en kunt u op ieder moment advies vragen zonder extra kosten.

 

Voor meer informatie kijk dan bij   verzekering.